Kevin Forest – ”Attraction”

Den här killen måhända inte ännu skapar 100%-iga produktioner. Men vem gör det? Men han ska verkligen få en riktigt ordentlig eloge för sitt låtskrivande. Låt efter låt låter extremt modern, och fraseringarna, texterna, och tonerna ligger perfekt.

Och så känslan i rösten.

Jag rekommenderar att lyssna på Full-längsEp’n och förstå vad jag menar.

Ni hittar Kevins youtube-kanal här.

Annons

En kommentar

  1. Tack så mycket för dem fina orden! Jag kan dock inte ta cred för produktionen då det är en vän till mig från USA som har jobbat med mig på Nexus (han är själv artist och går under namnet Alxandah).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s