Daniel Bromander – ”Your Song”.

Du må hända känner igen den här mannen en aning? Och isf är det förmodligen ifrån Talang (2019) där han, efter att ha berättat b.la att han varit en del av ”Knutby-sekten”, och sen sjungit oerhört känslofullt, gjorde ett riktigt starkt intryck med låten ”Who you are” av Jessie J. Ni ser audition här.

Han tog sig inte hela vägen i programmet, men kör nu vidare med ett starkt mål att lyckas.

Daniel sjunger oerhört rent, har ett stort register och klarar, när han själv väljer det, att toppa höga toner utan att behöva använda magstöd. Det är en njutning att höra, och vi hoppas att EP’n kommer inom kort!

Ni hittar hans youtube-kanal här.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s